Hírek-aktuális

 

 

 

Elegáns olasz design, megbízható műszaki tartalom

2019-09-12

A Gewiss termékek – amelyek ötvözik az elegáns olasz designt a megbízható műszaki tartalommal – forgalmazókon keresztül már 16 éve vannak jelen Magyarországon, mostantól azonban ez a jelenlét hangsúlyosabbá válik és erős műszaki terméktámogatással egészül ki.

gew_518Olaszos hangulat és valódi mediterrán meleg fogadta a Gewiss szakmai napján részt vevő érdeklődőket augusztus 29-én a La Vida Loft rendezvényházban.

A bemutató egyik apropója volt, hogy Magyarországra érkezett a Gewiss bemutató kisbusza, amely tavasz óta járja Európa útjait, és a cég világítástechnikai, épületautomatizálási újdonságait mutatja be elsősorban. A másik pedig, hogy az 1970-ben alakult cég 80 országban van jelen, és immár az önálló magyar Gewiss Hungária Kft. megalakulásával (1107 Budapest,
Ceglédi utca 2.) 15 nemzetközi székhellyel rendelkezik.

A cég kiemelt hangsúlyt helyez a fejlesztésre, és arra, hogy minden termékük a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljen. Ezt a törekvést az IMQ Institute SMT bizonyítvánnyal tüntette ki, ami lehetővé teszi, hogy a termékeik minősítését saját magunk végezhessék.

A szakmai délután folyamán a szakemberek számos újdonsággal ismerkedhettek meg a cég kínálatából, amelyből több egyedülálló a maga területén, mint például a ReStart automatikusan visszakapcsoló áramvédő kapcsoló. A cég mintegy 70 termékcsaládja több mint 20 000 terméket ölel fel, amelyek 95%-ban képesek lefedni egy lakossági projekt igényeit.

Négy fő területen kínál megoldásokat a Gewiss:
– Domotics, épületautomatizálás,
– Power, energiaellátás,
– Building, épület villamos installáció,
– Lighting, világítástechnika.

A tartalmas szakmai bemutatót igazi olasz ízek koronázták meg, amiben a résztvevőknek aktív szerep jutott. Egy kitűnő olasz séf segítségével három csoportban készült a vacsora vidám hangulatban, lehetőséget kínálva a további kötetlen beszélgetésre.
A szakmai délután tükrözte a Gewiss cég munkafilozófiáját, miszerint a vidám és motivált munkakörnyezet a sikeres vállalkozás alapja.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea