hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia 2019

2018-12-10

Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok címmel rendez két napos nemzetközi konferenciát a Doktoranduszok Országos Szövetsége 2019. február 7-8. között. Az eseményt, amelynek fókuszában a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció, valamint hazánk és Európa városainak fejlődésének legfontosabb területei állnak, negyedik alkalommal rendezik meg.

logo_honlapra_701A European Smart Sustainable and Safe Cities Conference 2019 helyszínét ezúttal is az Óbudai Egyetem józsefvárosi kampusza (1084 Bp. Tavaszmező u. 15-17.) adja, ahova számos országból érkeznek majd szakemberek, hogy a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció kérdéskörét körüljárjak, bemutatva saját kutatási- és fejlesztési vagy akár szakmai eredményeiket.

A rendezvényen a tudományos és szakmai plenáris ülések és a második nap folyamán megrendezésre kerülő kapcsolódó témájú kiállítás mellett magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit. A tudományos plenáris előadások levezető elnöke prof. dr. Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora és az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja lesz. Az érdeklődők több tudományterület előadásai közül választhatnak, az előadások angol és magyar nyelven hallgathatók meg. A konferencia a a hallgatóság részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció megnyitása a hallgatóság részére és részletes program 2019 januárjában várható.

A rendezvény főszervezője a Doktoranduszok Országos Szövetsége, valamint 2019-ben társszervezők a LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesület, valamint a Magyar Mérnökakadémia. Továbbá immáron második alkalommal vesznek részt a szervezésben az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Műszertechnikai és Automatizálási Intézete és a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Anyag- és Gyártástudományi Intézetének, Anyagtudományi Intézeti Tanszéke.

A rendezvény tudományos részéről és friss híreiről bővebben itt olvashat.

Tokody Dániel                                                          Prof. Dr. Mester Gyula
a konferencia szervező bizottságának elnöke               a konferencia szervező bizottságának társelnöke
Doktoranduszok Országos Szövetségének
elnökségi tagja

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea