Hírek-aktuális

 

 

 

LoRa kommunikációs eszközök alkalmazása és integrálása - tanfolyam

2018-06-26

Az SB-Controls Kft. tanfolyamot szervez a LoRa kommunikáció iránt érdeklődőknek, amelynek célja a Résztvevők munkáját megkönnyítő ismeretek és alkalmazási lehetőségek átadása.

Tanfolyam időpontja: 2018. november 8. 9-16 óra
Tanfolyam díja: 30 000 Ft/fő + Áfa
Tanfolyam helyszíne: SB-Controls Kft., Oktató terem

A tanfolyam célja megismertetni a résztvevőket a 868MHz-es ISM sávban (ipari, tudományos és orvosi sáv - Industrial, Scientific and Medical, ISM band), engedélyezéshez nem kötött kis teljesítményű rádióval (25mW) 10-15km távolság áthidalására képes LoRa (Long Range) technológiával és az ebből származó előnyökkel.
A tanfolyam külön figyelmet szentel a gyakorlati megoldásoknak és konfigurációs feladatok segítségével mutatja be az alkalmazási lehetőségeket.
A LoRa WAN technológia egyik legnagyobb előnye robusztus üzemén kívül rendkívüli energia hatékonyságában rejlik, szenzor és gateway (bázisállomás) oldalon egyaránt. Az egyes szenzorok, adatforrások képesek akár 5-10 évig is külső energiaforrás nélkül működni és közben folyamatosan információt, mérési adatokat szolgáltatni a felügyelni kívánt területről, berendezésről.

A tanfolyam tematikája:

• LoRa kommunikáció felépítése
• ATIM modemek típusai, telepítése
• Adatkiolvasási lehetőségek
  - számítógépen futó szoftver
• VISION integrálási lehetőségek
• SPN - Small Private Network lehetőségei

A tanfolyamon való részvétel feltételei és a jelentkezési lap megtalálható ITT .
A jelentkezéseket az office@sb-controls.hu e-mail címen várják a rendezők.